tirsdag den 17. august 2010

Status

Skal se min mor for første gang i 2 år, er meget overvældet..

2 kommentarer:

 1. ÅRH, hvor dejligt... Må jeg spørge, hvordan det kan være? Hvis jeg træder for tæt, så siger du bare til...!
  Jeg så, for nogle måneder siden, min far for første gang siden jeg var ni - og det var overvældende, endda så meget, at jeg stadig kan få tårer i øjnene ved tanken!
  Håber, at jeres møde går godt!
  Masser af tanker fra Maria!

  SvarSlet
 2. Hej Maria, åh det er så sødt med din kommentar :D Tak. Tja, hun var meget ung da hun fik mig, så der blev begået store fejltagelser, og så voksede jeg op og begik nogen store fejltagelser og cuttede kontakten da det virkede rigtigt i mit forskruret, lille hoved på det tidspunkt, men det er jo min Moooar ;), så jeg kravlede tilbage og heldigvis tog hun imod med åbne arme.

  -Ja, det kan jeg sagtens forstå at det var for dig, de er jo vores "skaber". Og en stor ting at møde ham som voksen kunne jeg forstille mig, siden du var barn sidst. Jeg håber også at jeres møde gik godt, ville nok også selv have haft våde kinder, hvis det var mig, har jeg forresten også når jeg tænker på at hun tog mig tilbage. (Udover det er det vist sundt at komme af med tårene, glædes- og sorg, har jeg hørt :)
  Har selv et en smule overfladisk forhold til egen biologiske far, han skiltes fra os da jeg var 4, og nu ses vi et par dage om året da han bor i "Langbortistan", men benytter telefonen en smule oftere, meeen han har været god til at sørge for det materielle, så... Tænker at man ikke kan få det hele, så værdsætter bare hvad der er :)
  Knus

  SvarSlet