onsdag den 4. august 2010

Dagens

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Briller; D&G. Sweater; ukendt (en af de seneste køb). Jeans; Replay. Sko; Nine West, tasken er fra Thailand og Bambien er I bekendt med ;) Sjalet er Stjernens, el. et hun har lånt. -Stjerne; jeg havde den kun på i 20 min. jeg lover at jeg ikke går med den ellers og passer på den til du får den igen! :) (Stjernen læser med :)

Og mit hår! Har slet ikke opdateret jer omkring mit hår! Fik det farvet igen sidste uge, og nogen steder er det HELT platinblondt, det har jeg ikke prøvet før.. Eller vænnet mig til endnu, for den sags skyld.. Nå anyways, det kan overhoved ikke ses for blitzen, det er kun de mørkeblonde (who are we kidding; kommunefarvede ;) rødder der ses. Nej, jeg farver aldrig rødderne, og aldrig håret i den samme gennemgående farve (kan ikke "commite" til én farve) . Havde en dum oplevelse som hel ung med en affarvning, hvorefter jeg kunne trække små totter af mit hår ud, så det gør vi aldrig mere.. Kigger på Carries evig-mørke rødder og tænker "så er det også ok, siden jeg også har krøller" ;)

Mickey'n er mandens, synes den passede så fint ind, og det sidste bill. var en minioase vi snublede over på vej efter mango-juice (jeg prøver at droppe kaffen x)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar