fredag den 20. august 2010

Dagens

Photobucket


Photobucket


Tunikaen er eget design, shortsene var engang et par Miss Sixty jeans, resten er I bekendt med ;)

9 kommentarer:

 1. Skønt outfit! ;o)
  Hvor er bambien fra?
  /Maria!

  SvarSlet
 2. Mange, mange tak :D
  Ja, det er jo så det. Jeg kan huske at det blev købt i en lille biks på Istergade for ca 3 år siden. De har vist forholdsvis ikke så billige mærker (tøj og sko), men denne kostede vist ikke mere end en hundrede-mand, de fleste smykker havde faktisk overraskende lave priser i forhold til det tøj jeg kun havde råd til at savle over. Kan desværre ikke huske mærket el. butiknavnet (dårlig modeblogger, i know ;). Har dog lille kigget på den nu og der er et symbol på lukningen, tror det er et logo, vil prøve at tage et bill. af det i morgen i noget daglys, kan være andre bloggere så kan hjælpe os med at løse mysteriet ;) (har selv gerne ville vide længe x)

  SvarSlet
 3. "vide det længe" skulle der stå x)

  SvarSlet
 4. Hmm... Det lyder til, at den er ret unik og ikke lige til at skaffe... Men hvis du gider at ta´ et billede af logoet, så ville det da være super! For den er bare så skøn! ;o)
  /Maria!

  SvarSlet
 5. Det kan gå begge veje, men synes jeg har set logoet før, så håber der lade sig give sig at finde en bambi derude, skynder mig at sætte cam.s flade batteri til opladning x)

  SvarSlet
 6. Hej Maria, jeg fik vist lovet mere end jeg kunne holde x) Først døde jeg lidt af al det jobsøgning/ansøgningskrivning, da jeg så endelig fik taget billedet kan man alligevel ikke tyde en dyttebyt, så jeg tager halskæden med til Magasin, en af dagene, de burde kunne hjælpe i smykke afdelingen :)

  SvarSlet
 7. Hejsa!
  Helt i orden - du skal jo ikke stresse... Du skriver bare, hvis det lykkedes!
  /Maria!

  SvarSlet
 8. Det skal det nok :) (Taaaak)

  SvarSlet