torsdag den 22. april 2010

Vest + fine draperinger

Photobucket
Fendi, S/S 2010

Photobucket
Elizabeth and James, S/S 2010
(billederne er taget fra vogue.ru)

* En lille, insider historie. -Dyrkede helt vildt myspace da jeg var under uddannelse, mødte en masse sjove, kreative mennesker jeg kommunikerede med, danske og udenlandske. En dag faldt jeg på en el. anden måde i snak med denne boheme-pige, et rigtigt fint flowerchild, der vist dansede ballet og var med i sine venners musikvideoer. Vi snakkede om løst og fast, men mest om tøj og stil ;) Hun bad mig om at sende hende nogen af mine designs, jeg sendte et par (virkelig dårlige, amatør bill.) og røg så af myspace. Kom tilbage nogen måneder efter, men der var "Lizzies" profil lukket, hvilket virkelig ærgrede mig. Senerehen finder jeg ud af at denne Lizzie (Elizabeth) er en Olsen søster og er inde over mærket "Elizabeth and James". Arhhhhhhh! Hendes profil eksistere stadig ikke (no wonder!). Sikke et menneske at miste forbindelsen til, øv bøv! (Det dér med at lytte til ens intuition, det må man virkelig ikke undlade). Og det var egentlig ikke så meget hendes fod indefor modeverdenen, der betød så meget, det var mest at hun virkelig var et interessant og sødt menneske jeg godt kunne lide at skrive med.. Nå anyway, skal ikke grædes over spildt mælk, universet er spøjst, veje krydses på kryds og tværs, igen og igen..
Ville bare lige dele en lille historie med mine kære læsere, siden jeg faldt over den fine, draperede sag fra deres mærke :)

6 kommentarer:

 1. Kom lige forbi din blog, som desuden er super fin, og er nu fast læser... Glæder mig til at følge dine indlæg fremover og blive inspireret! Du er mere end velkommen til at kigge forbi hos mig, hvis du lyster.
  Ha´ en dejlig aften.
  Knus fra Maria.

  SvarSlet
 2. Hej Maria, velkommen til :)
  Rigtig mange tak for de søde ord x) Er super smigret over at du bliver inspireret. Kan kun sige i lige måde til det hele (du tager nogen fantastiske billeder! :) Har selv meldt mig til hos dig som fast læser :)
  Igen, mange tak og i lige måde!
  Knus

  SvarSlet
 3. Det er jo bare typisk sådan noget, :P Så er det man tænker, hvad nu hvis... :D Men den sorte sag er faktisk ret lækker :)

  SvarSlet
 4. Hehe :)
  Er normalt ikke helt til blazers, men denne kan jeg sagtens se med nogen iturevne jeans :)
  (Tak :)

  SvarSlet
 5. ih den nederste er smuk.

  SvarSlet