fredag den 30. april 2010

Skam dig kvinde, skam dig! (Guide)

Åh, hvorfor, hvorfor er jeg så forbandet nysgerrig og akavet, overfor mennesker der intimiderer mig (måske fordi jeg ikke møder dem så tit). Her får i en lille guide i hvordan man gør sig selv en smule (en stor smule) til grin x)
-3 dumme ting du kan gøre hvis du vil have at din lejlighedskigger skal tage dig i at udspionere ham:
1. Hop op og ned foran en gardinløst vindue, for at se om det er hans bil der er hjemme, og tage ham i at stå og kigge ned på dig, fra hans vindue.
2. Balancer på et ben ved det samme vindue for bedre at kunne se ham, fordi du tror han MED RYGGEN TIL vil forsætte mod hans bil, se ham vende sig om og gå imod dig i stedet, mens han kigger på dig og du løber væk.
3. Først laver du ovenstående nr.1, i bar frustration over ikke at kunne se om det er hans bil, henter du rent faktisk en stol mens du tænker "det er ok at du har underlige momenter, du vil bare gerne se om du bliver kigget på nu". Kravler op på den ved det selvsamme (GARDINLØSE) vindue og prøver nu åbenlyst at se om det er hans bil. Hvorefter han en 1-2 min. efter kommer ud af den og kigger voldsomt koncentreret ned i jorden. Du bliver klar over, at bare fordi du ikke kan se, kan du altså godt ses! Udbryder et højt "fuck" vælter stolen og slæber den ligeså højlydt af din trægulv (med åbent vindue).

Åh nej, nej, nej! ***** for helvede (***** betyder jeg ikke er klar til at afsløre eget navn), hvordan kan jeg ende i de her situationer? Jeg ville jo bare se ham ordenligt, nu hvor han kigger, det er vel kun fair? Det synes universet åbenbart ikke, åhhhhh gud, hvor pinligt!
Det burde jeg vel ikke føle når det har gået den anden vej så længe, men åh hvor er dog piiiiiiinligt!
Stjernen kaldte mig neurotisk, jeg kan finde på åh-så mange andre "fine" ord lige pt. x) Glæder mig til at grine af mig selv med hende i morgen..
-Hav en dejlig, akavet fredag derude.

4 kommentarer:

 1. Jeg siger ingenting.. men jeg vil begynde at kalde dig Rikke. :D Så må du selv om, hvad DET betyder :P ..

  Vi har alle vores moments......(dot dot dot)

  SvarSlet
 2. Ja, men 3 dage i træk, geeeeeez! Har det som om rollerne vendte et kort sekund (el. i tre dage ;)

  SvarSlet
 3. Hehe:D
  What a Wonderful you have:P
  Tilføjer mig som fast læser!

  SvarSlet
 4. Hihi, velkommen til Josephine, og mange tak :)

  SvarSlet