mandag den 19. april 2010

19.04.10

Åh altså, har ikke opført mig pænt, el. jeg havde ret til at reagere (måske bare ikke SÅ voldsomt), men havde virkelig ikke lyst til at markere territorium, på den måde. Burde ikke lade mig selv blive påvirket, når jeg er på dette sårbare (dumme) sted. Men det gjorde jeg, og det fortryder jeg. Og siden jeg har været smådeprimeret lige siden episoden, har jeg vist også straffet mig selv. Arrghh, er simpelhen så dårlig til at tilgive egen karmasabotage! Tror at jeg vil i terapi igen, kan ikke finde rundt, alene (manden er sød, men ikke pro). Tænkte det måske ville lette at skrive om det . Har ellers været en fin dag, har været ret aktiv. Lærlingen henter manden om lidt og jeg vil bare læse og hullahoppe, i morgen skal jeg arbejde og se Stjernen over en drink (el. flere), det glæder jeg mig til. Rigtig dejlig mandag aften til jer, søde læsere! :)

7 kommentarer:

 1. Karmasabotage er også viiirkelig belastende.. Jeg kender godt følelsen :) Men terapi er ikke altid en dårlig idé - I say, go for it, hvis du kan mærke det er noget du godt kunne bruge.

  Ellers er drinks altid en god terapi-form også. Man ser ting så klart, når man drikker alkohol :D (for det er jo sådan, alkohol virker..)

  SvarSlet
 2. Forbandet sabotage! Men så var der en stemme der sagde "HOLD OP MED AT DØMME DIG SELV; DU HAR DET IKKE SÆRLIG LET", og siden det ellers er noget jeg aldrig siger til mig selv, lyttede jeg x)
  Er bedstevenner med terapi, har dog haft en pause, tror jeg vil tilbage, det er jo lidt som at have en avanceret lifecoach ;)
  -Rikke for fanden, du har jo totalt gennemskuet formålet med alkohol, thumbs up ;D

  SvarSlet
 3. God idé. Jeg ville også lytte til dig, hvis jeg var dig! :) (ehm).

  ..Nu føler jeg mig lidt forfulgt :D rikkeforfanden er faktisk noget jeg meget, meget tit bliver kaldt :P

  SvarSlet
 4. Oh Rikke (you so make my day! ;)
  Haha, sorry, skal gerne prøve at finde noget mere kreativt næste gang :)

  SvarSlet
 5. Nah, det er fint :P Rikke for fanden passer vidst meget godt, når man bruger alkohol til at løse verdenssituationen :D

  Det var så lidt, :)

  SvarSlet
 6. Vi kan finde på meget pænere navne. Som før nævnt, vil være Meget mere kreativ til næste gang ;)

  SvarSlet