torsdag den 25. februar 2010

25.02.10 (morgen)


<span class=
"Illustration a la mode - an agent's point of view". Edited By Junko Wong and Koko Nakano
Illustrationer på billedet er af Karinen Daisay

Godmorgen, godmorgen til hele bondegården ;) Bladrer i illustrations bøger, spiser chokolade. Kan ikke altid få "rigtig" mad ned om morgenen, men chokoladen virker hver gang, og så undgår jeg stadig stressmavesår (tak til daddys gener). Og så tænker jeg på de ting jeg allerede skulle have været i gang med.
På nuværende tidspunkt burde jeg have varmet op, trænet og strukket ud... øhhmm ups.
Nå ja, en af mine forældre har fødselsdag i dag (har levet i et helt halvt århundrede, lidt surrealistisk at tænke på). Men fik klar besked på at indtage champagne i vedkommendes ånd (fødselsdagsbarnet befalede over fonen, fra et andet land), men ligger kun inde med rom, hmmm.. skål!

<span class=

Ps. Potteplanterne er en spontan gave fra svigermor jeg ikke fik med i går. Er løbet tør for potter, så mandens minikopper er taget i brug, synes faktisk at det fungere ret fint med kopperne. Og så er der giga-timianen.. (siden hvornår er krydderurter begyndt at komme i store potteplanter?). Tak svigermor.
Hav en fantastisk torsdag derude!

2 kommentarer:

 1. God stil, goood stil. Jeg spotter toffifee og skildpadder! :D mums.

  Og det er faktisk rigtig kært, at have potteplanter i kopper :) Sådan lidt anderledes, og hyggeligt - og mormor agtigt :P

  Og tillykke til den ene af dine forældre! :)

  SvarSlet
 2. Maaaange tak (for det hele :)
  Starten på en ny trend; mormor-ish ;)

  SvarSlet