tirsdag den 26. januar 2010

26.01.10

Fik taget SÅDAN et stort skridt i dag; tog til en tandlæge.
Har ikke haft problemer med mine tænder, så havde fuldstændig benægtet betegnelsen "tandlæge" i 6 år.
Efter en øhmm "vild" ungdom burde de egentlig været faldet helt ud, tænkte jeg, jeg har virkelig forventet det værste. På trods af at de lignede dem magen til tiden fra folkeskolen, troede jeg det bare var en illusion, inde under måtte det være HELT galt. Men pga. mit paniske ingefær spisning (forbygger tandsten) og lige så paniske vanddrikning (renser alt), slap jeg med 2 små huller.
Kan ikke huske hvornår jeg sidst har været så overlykkelig. Var ellers sikker på at jeg havde en komplet usynlig sygdom, der ville få dem til at falde ud (hvad man dog ikke bilder sig selv ind), men nej, tandlægerne blev bare ved med at rose mig (virkelig? efter 6 år?).
Så konklusion; ALDRIG mere ikke gå til tandlægen, blive ved med den intense ingefær tygning og vanddrikning, og så lidt mere værdsættelse af et fint tandsæt, i stedet for at betvivle uden grund.

Udover det laver jeg stadig intet andet end at træne og arbejde, sove og spise. Ved ikke helt hvor længe det skal vare endnu.. Kan ikke finde ud af alt det andet i livet, lige i dette sekund, så tror at jeg holder mig til arbejdet (og manden og co ;)
Alt det andet kommer når jeg selv beslutter mig for at tiden er inde, tænker jeg..

Undskylder forsømmelsen af bloggen, havde som før nævnt travlt med at overføre al min angst til ikke eksisterende sygdomme osv ;D
God nat til alle!

2 kommentarer:

  1. Ej hvor er det cute det ur..

    //Ditte

    SvarSlet
  2. Hihi tak, ja og en fin påmindelse til sådan nogen "glemsomme" nogen som mig ;)

    SvarSlet