torsdag den 27. maj 2010

27.05.10 (Slemme, slemme blogger!)

I know! Jeg har været væk for længe og jeg har ikke været god til at dele med jer, her på det sidste. Uden at gå for meget i detaljer; der er sket meget. Mest oppe i mit hoved (men det er vist også der det starter, haha ;). Jeg er ikke helt klar til at dele alle de personlige detaljer, men tænker jeg bliver nød til at opdatere lidt :)
Jeg er startet i terapi igen, mest for at få bekræftet at de beslutninger jeg har taget, og konklusionerne jeg har draget er rigtige; det er de så, vist nok.. :)
Jeg har besluttet mig for at holde op med at arbejde "for sjov" og rent faktisk gå i gang med at tjene penge (hvilket jeg ikke har gjort i 2 år, siden manden var sikkerhedsnettet). Starter med at oprette et cvr nr.
Har også besluttet mig for at flyve en tur til langbortistan. Savner mit bagland, har brug for voldsomt meget kærlighed og sushi kl. solen-står-op-nu, bare i nogen dage. Skal faktisk derhen for at besøge farmanden, men tænker det ikke er helt på afveje at flyve til egen hjemby også, siden jeg nu er i landet. Er ikke sikker på noget endnu, men håber sådan at det kan lade sig gøre, farmanden fik travlt så jeg er i venteposition.
Nå, det var vist det.
Jeg undskylder igen mit fravær, jeg vil prøve at gå i gang med at blogge igen :)
dejlig torsdag til jer derude!
Ps. var lige ved at glemme; lejlighedskiggeren; har haft en pige boende i nu 5 dage, prøver voldsomt at gemme hende for mig, men jeg ser desværre det meste x) Er ikke helt klar over hvorfor han gør det, men synes selv det er lidt sjovt at se hvordan det udvikler sig; det hele, det er altså noget spøjst noget..

5 kommentarer:

 1. Godt du er ved at have styr på det hele igen, og godt at have dig lidt tilbage! :)

  Spørger nok semi-dumt (for gud ved hvilken gang) - hvad er hjemlandet lige præcis? :) Er nysgerrig..sådanne perledanskere som mig selv, har desværre det gen.

  Og hils lejlighedskiggeren..eller noget. Er hun flot?

  SvarSlet
 2. Rikkebaben! Tak! Er også glad for at være tilbage, tog mig selv i at savne Rikke for fanden, i går, tænkte jeg også hellere måtte vende tilbage til tasterne, selv :)
  Jeg er halvt russer, halvt ukrainer, min familie er i Ukraine (el. dele af den, de dele jeg skal besøge :) Meget eksotisk, el. nej ok måske ikke, men de spiser en masse dej og drikker en masse spiritus ;)

  Nej, det er det, han er SÅ meget hottere, han fortjener SÅ meget bedre, men har kun set hende den ene gang han smed hende ud, så det er begrænset hvad jeg så (så alt andet end ansigtet). Men det jeg så, kunne jeg ikke lide x)
  Han er meget sneaky, han tager hende ikke ud af lejligheden, og når de skal køre, plejer det at være foran mine vinduer, men nu laver han u-vendinger hver gang, iiiihhhhh altså! Nå, opdaterer selvfølgelig når vi er videre i sagen ;D

  SvarSlet
 3. Ps. Dine nye bill.; ret så fab!

  SvarSlet
 4. Hvor er du sød :D Men kender nu godt det, med at lukke lidt ned. Ville sikkert også gøre det, hvis ikke jeg holdt så frygtelig meget af at snakke om mig selv. :P

  Uuuuh.. Det lyder som et sted for mig! Dej og spiritus? Du er en meget heldig pige :D

  Tsk. Hiv fat i ham, og fortæl ham det :P Måske var hun bare for sjov, og det er derfor han ikke tog hende med ud? :O

  Og mange tak. :D

  SvarSlet
 5. Vil nok komme når jeg føler mig mere tryg i min atmosfære :)
  Dej og spiritus er ret fantastisk, især når det blandes op med en masse kærlighed! ;)
  Jaa, og nok fordi jeg ruller for når hun er der, så han prøver vist at slette sporene, hehe..

  SvarSlet