fredag den 5. marts 2010

Dagens outfit

<span class=
Top; eget design (farvene er dog slet ikke så støvede, men egentlig ret varme). Jeans, som jeg ikke burde bære pga. alle hullerne (men jeg ELSKER dem og er ikke klar til at give slip); Replay. Støvler; Blink.
Og så har jeg lagt mærke til at fx. Kia fra Fiece and fattig på su (og andre jeg ikke lige kan huske) (og ja, jeg ville linke hvis jeg vidste hvordan man linkede x), sætter blusen bag bukselukningen. Jeg har endnu ikke helt gennemskuet den detalje, men synes at det virker fint på bill., så jeg vil være med ;)

Har indtilvidere været en rigtig, rigtig god dag. Tandlægebesøget i morges var forholdsvis smertefrit og en meget behagelig oplevelse, og derefter gik hele dagen helt efter planen, faktisk bedre ;)
Er meget glad lige nu, det burde jeg dyrke noget mere, hihi..
Håber at I alle har en lovely fredagaften foran jer!

2 kommentarer:

 1. Hvor er det bare fint! Men sådan nogle hullede bukser, er altså også ret fine. Jeg har hørt, at man nogengange kan købe dem med huller i fra start? :O Måske det faktisk er MODERNE?! :D Jeg synes ihvertfald de er fine, og blusen også :) Selvom jeg heller ikke helt har gennemskuet den der detalje, hmhm.

  Og siden du bruger blogspot kan jeg lige hjælpe dig - der er sådan et lille ikon, der ligner en .. lænke? en kæde? og en lille verden, oppe ved siden af der man trykker for at få teksten ud i venstre side - der trykker man, :D og så er resten ret nemt. :)
  Hvis du forstod min forklaring :b

  SvarSlet
 2. Godmorgen søde Rikke! Haha tak, jeg har faktisk selv slidt hullerne, har bøjet mig forkert, for mange gange, men som sagt; er ikke klar til at give slip x) Ja, tror sagtens du kan betale dig til hullede bukser, fra starten af ;)

  Nej, jeg ved heller ikke hvorfor de gør det med knappen og toppen gemt bag, men synes det er lidt sjovt.
  Rigtig, rigtig mange tak for forklaringen, virkelig! Afprøver det lidt senere, kan jo passende afprøve det i forbindelse med "reklamen" ;D

  SvarSlet