onsdag den 9. juni 2010

09.06.10 Stilhed før stormen (tror jeg)

Der sker intet i mit liv, det hele er vist stadig inde i hovedet på mig. Kan mærke det hele er ved at ændre sig, men det går åbenbart ikke lige så hurtigt som jeg havde regnet med. Det meste af tiden sidder jeg ved min symaskine, vasker gulv eller sjipper panisk (jeps, jeg står voldsomt meget ved egne tvangs/kontrol handlinger) ;)
Farmanden snøvler, havde regnet med at være i langbortisan omkring nu, men der går vist et ubestemt antal uger endnu, desværre. Jeg regner med at tage manden med. Selv om vi ikke er kærester, vil jeg gerne have at han skal opleve den kultur, jeg kommer fra. Derudover han har åbnet for egen bagage, så ærlig talt tør jeg ikke lade ham være alene, og ked af det så længe. Jeg tager ham dog ikke med når jeg skal besøge mine venner, har brug for kvalitettid med dem på egen hånd.
-Stjernen har jeg desværre ikke set i et stk tid, hun havde eksaminer (som hun forresten klarede VIRKELIG flot) og jeg er dårlig til at komme ud af eget hjem lige pt. Håber vi skal ses på lørdag. På lørdag skal jeg også se en af min bedsteste veninde fra gymnasietiden (lad os kalde hende Tigeren). Vi har været rigtig dårlige til at holde kontakten ved lige, vi kommer i tanke om "at det er for længe siden" hver juni-måned, da vi begge har fødselsdag dér, resten af året går vi rundt med en fælles dårlig samvittighed, over ikke at ses. Vi burde virkelig finde et nyt mønster. Når vi så ses, føles det som om vi aldrig helt har været væk fra hinanden. Tror at det har noget at gøre med at vi begge er født i tvillings tegn, vi connecter på et ubevidst plan, også. Glæder mig til at se hende. De fleste af mine bedste venner er faktisk født i tvillingens tegn (hmmm, kan det være hinandens dobbelt-sider man bliver tiltrukket af, siden man selv er indehaver af sådan en, i hvert fald de "tvillinger" jeg kender?).
Hvem er der mere?
-Høvdingen; er skuffet over høvdingen, ikke sådan helt vildt, men lidt. Troede vi skulle til at fylde en lille del af hinandens liv igen (sådan platonisk), men der blev stillet helt andre krav til mig, og jeg er virkelig ikke "på" at hoppe direkte fra et forhold til et andet (el. noget der minder om forhold). Ihhh altså.. not lovin it!
Så lidt stalker update; Lejlighedskiggeren; hmmm, ja ok, der er en blond kvinde, og hun virker meget sur og kiggede på mig 3 dage i træk. De sidste 4 dage har min lejlighed været fyldt en dum energi, ved ikke hvordan hun har fået øje på mig, og hvorfor hun holder øje, og hvorfor jeg er en forstyrrelse el. skal føle mig som en, men not lovin det heller! Overvejer til tider at skrive telepatiker (el. staves det med 2 k'er?) i panden på mig selv, så andre får en chance for at vide jeg læser dem (bearbejdelse af traumaer giver åbenbart noget af en kickass intuition, der ikke svigter, el. ikke har svigtet endnu, siger vi bare). Ellers har hun måske læst bloggen?
Og nålepuden, gode gamle nålepude, har besluttet sig for at få blonde krøller (how to copy step by step, sooooo funny! :)

7 kommentarer:

 1. Jeg kan godt lide at du siger der ikke rigtig sker noget, og alligevel sker der faktisk helt vildt meget :) Håber du har det godt, savner lidt dine glade kommentarer og indlæg (men man kan jo ikke være glad hele tiden).

  Har du det godt? :)

  Lige en lille update fra det midtjyske - tror også jeg skal have sjippetov. Var i biografen igår, og havde åbenbart bestilt billetter sammen med hele omegnens langbenede modellaer. Selvtilliden svigtede mig, chokoladen gjorde ikke.

  SvarSlet
 2. Så at en kommentar skulle godkendes, og tænkte "Arjj, Rikke, hende har jeg savnet!" Heeeej Rikke :D
  Jeps, har set du har blogget flittigt under mit fravær, i morgen kan jeg fornemmer at der venter dig en del kommentar :)

  -Haha, tror det er fordi det meste forgår indenfor hjemmets 4 vægge, så føles ikke som så meget x) Men tak.

  Oh no, ikke modeller el. lignende høje nogen. Kan godt lide dem som designer, men skal jo nærmest have 30 cm'ers hæle på og leve af vand i 4 dage for at kunne stille mig op ved siden af dem. HADER kvinder med gode forbrændingssystemer (og det er ok når man selv bliver tyk af at kigge på kulhydrater, ikke?). Derudover er du superduperfin (der er bill. på din blog hvis du har glemt det ;), så øhmmm "King Kongs aint got shit on you"!
  Chokoladen svigter aldrig, åhh chokolade; ku' virkelig godt!
  Ellers har jeg det fint, er i den voldsommeste økonomiske krise, men det er egen fejl da jeg ikke vil ringe efter økonomisk støtte, fordi jeg har fødselsdag om en uge (og håber på at den kommer af sig selv), men det overleves, håber vi :)
  Har du det godt?
  Er på vej i seng, men glæder mig til at læse din blog og alt det jeg er gået glip af!

  SvarSlet
 3. "fornemme" (retter liiiige fejl x)

  SvarSlet
 4. Heeej, hvor er du sød :D
  Og dem vil jeg glæde mig til :P Men ja..Man har en masse overskudstid når man har læseferie, tøhø.

  Og HVOR ER DU SØD! (Dagens mest brugte sætning, haha). Men jeg må nu ærlig indrømme, at jeg følte mig både lidt dværg-agtig og lidt smalfed på den fede måde, da jeg sad med fedtede chokoladefingre og modellaerne drak kildevæld. Tsk. Og jo, man må godt hade dem - jeg gør det også!

  Tror på at der er en ny finanskrise undervejs - min konto føles også sådan. Men jeg håber at det løser sig selv med lidt fødselsdagspenge :) Ellers så kan det være du kommer til at leve af vand i en uge .. og ender op som modella?

  SvarSlet
 5. Haha, tak, søde Rikke!
  Øhmm, ja stressede-mig er bange for at der går lidt endnu, basker med at lave et par gule, blomsterede shorts med oplæg, og de har holdt mig væk fra computeren hele dagen :,)

  Ja at blive lidt usikker?! Det er bare oppe i hovedet, er selv ved at tabe den fuldstændig nogen gange, vil bare kravle ind under en sten. Men så længe du udstråler du er det bedsteste i rummet, hopper alle med på den (det er i hvert fald min teknik, tror jeg nok, hehe, nåja og drik alkohol, så bliver man SÅ smuk i eget hoved, og eget hoved er vel det vigtigste ;)

  Ja, finanskrisen stinker, tror dog ikke jeg når at blive en modella (har.. øhmm.. depoter.. øhmm at tage af, på øhm... kroppen ;)
  Sender gode vibes til din konto, den skulle nødig ende op som min x)

  SvarSlet
 6. Haha, det er bare iorden :P Dem glæder jeg mig til at se, tøhø.

  Den teknik plejer jeg også at bruge. Bare gå rundt med tanken "jeg er lækkersmækker, jeg er sikkert sødere end jer, og jeg får sikkert bedre karakterer fordi glattejernet ikke har brændt alle mine hjerneceller.. please believe in it". Mig og min søsters filosofi er, at piger med lidt ekstra bootay, har mere personlighed :P

  Haha! Jamen det er da også kun godt :D Rart med lidt ekstra i krisetiden :P
  Thank you ;) Tror desværre bare, at det er for sent.

  SvarSlet
 7. I har nu en ny tilhænger af jeres filosofi! ;)

  Er nu opdateret mht mit total favoritblog, og med kommentar endda ;D (selvom de gule shorts stadig driller og kalder :)

  SvarSlet