fredag den 15. april 2011

Alice, mennesker, følelser og alt det ind imellem.

Jeg har været ekstrem dårlig til at dele, men jo mere der sker, jo flere mennesker jeg møder og jo flere relationer jeg indleder jo mindre kan jeg overskue at blogge om det. I får det hele i korte træk.

Mojo Jojo er tilbage, Mojo Jojo og jeg har været venner siden jeg mødte ham da jeg var teenager. Samme dag jeg mødte pigen med krøllerne, vi forelskede os begge i ham. Han købte kakao med flødeskum til mig, og det blev han så ved med de efterfølgende år. Han var med til at vænne mig af med min spiseforstyrrelse (ved at tvangsfodre mig), han lod mig bo hos ham i hans minilejlighed på Nørrebro, senerehen tog han Vasya ind (de har en hel anden relation, en Mojo og jeg) og han lægger altid en dyne mellem os hvis han spooner mig (he is such a gentleman!). Han har bare været der i mange år, og i mit liv på de vigtige tidspunkter. Han er fransk, og så han er total gentleman, virkelig gennemført (LOVES it). Og han ligner en franskmand, han har mørkt hår (ved vi nu, for det meste af tiden er han og har været ret tæt på skaldet, så det var svært at gennemskue) og MEGET blå øjne. Selvfølgelig faldt jeg for ham i starten, store bukser og hættetrøjer, yum, det gik dog over forholdvis hurtigt, da jeg regnede ud at der ikke var interesse på den måde for mig, hvilket jeg nu er meget glad for. Vi ville aldrig kunne være andet end venner. Han røg ind i noget tid og så blev jeg til "støtteren", mine tlf. regninger voksede til 4 cifrede beløb, og jeg sendte ham alt fra body butter med jorbærduft til fransk nougat (denne macho is such a girl ;). Vi har slået op to gange igennem alle de år. Begge gange Alices fejl, begge gange hende der ikke kunne overskue egen tilværelse og bad ham om at f**** af. Det skal man ikke gøre med stolte franskmænd, da de netop er stolte! Han har taget mig tilbage begge gange, og nu har vi det bedre end før. Vi tog endda i byen for et par uger siden, og Mojo går aldrig i byen! Nej, først slæbte han mig til Istergade hvor jeg indtog min salat på en bænk, på ja, Istergade (sé, jeg gjorde også ting jeg ALDRIG plejer at gøre den aften), og så tog vi på en bodega. Han drikker ikke, det gør jeg, så han drak den aften. Han er det sjoveste når han er fuld, halvdelen af tiden ser han ud som om han er besvimet, den anden halvdel af tiden grinte han, krammede mig og fortalte fremmede mennesker at jeg var hans bedsteste veninde, det smeltede totalt mit lille, sorte hjerte! Jeg ved godt at vi er tætte, men jeg anede ikke at jeg stadig havde så stor en betydning for ham, og at jeg var SÅ tilgivet. Han drak 12 shorts og kunne ikke finde hjem i 3 timer, jeg drak 25 og faldt ned af en barstol... (such a lady! ;) Jeg er glad for at han er tilbage, føler mig altid mere tryg når han er i nærheden, ok, bortset fra når han drikker mig fuld og hiver mig med ud på den frosne Christiania sø, total trauma dér..

Hvem mere? Nå jo, har jeg fortalt Jer om Indiens hurtigste skøjteløber (?), vi kalder ham bare IHS fra nu af. Ham mødte jeg for et års tid siden gennem smukke Stjerne, jeg havde lige slået op med Skipper og var ude for at begår den dér fejltagelse, jeg som regel begår efter brud. Kom i en form af en Nicklas, han var sød, ej, han var evt. et røvhul overfor andre, kunne jeg måske regne ud, men den nat på Moose, da jeg fnes til det blev lyst (og mistede en støvle, wth?) var han sød. Nå, men IHS mødte mig under en "jagt", han mødte min indre jæger, og når du har mødt dén, har du nærmest mødt mig i en nøddeskal.. Såehh... Og han var ekstrem positivt stemt overfor mig. Med fremmede mænd kan det gå begge veje, har de haft en stærk mor/kvinde i moderrollen, får jeg en "thumbs up", har de ikke, bryder de sig ikke voldsomt meget om min aggressivitet. IHS er type 1 :D
Vi er ved at nå til en vennestadie, han er dog ikke særlig tit i dk, så vi skyper en del. Sidste uge kom han til København og vi var igen i byen. Der er dog et lille problem med den relation, jeg ved godt at vi KUN kan være venner, han er ikke helt dér endnu. Det plager mig så meget, for han er virkelig sød og dejlig, og der er masser af piger derude der ville forelske sig i ham, grusomt! Han er dog en der generelt er meget glad for kvinder, så jeg tror han forelsker sig en del, tror det går over med tiden. Nu hvor jeg tænker over vores bytur føler jeg mig ret dum, burde totalt have introduceret ham for frk. smuk. Mødte den insanly smukke pige, som jeg lagde voldsomt an på (ikke seksuelt), bare "EJJJJJ, hvor er DU smuk, og dit hår! Ej!" og alt det der (yes, I do that when Im drunk x), som svarede med et "jeg er lige kommet ud af et virkelig dårligt forhold og har intet selvtillid, TAK" og jeg begyndte at ævle om egen situation og skæbnen osv osv, kort sagt hun addede mig på fb dagen efter (jeg bliver nød til at holde op med at lægge an på piger). Sådan har jeg faktisk fået en del nye bekendtskaber efterhånden, kan I huske det par jeg lagde an på? De var begge smukke, han addede mig også på fb, hun gjorde ikke, why ps?
Nå ja, IHS;.. har sagt til ham at jeg har for "mange" der hiver i mig, og kan ikke overskue relationer på den måde, nej ok, jeg var fuld, jeg undskyldte måske ligefrem x) Men jeg sagde også at jeg ville lave mad til ham i stedet for at feste, da jeg synes vi skal tilbringe mere kvalitettid, at jeg med glæder laver mad til ham, i mit knap så store køkken. Han er dog ikke så ivrig efter "den" passive afvisning. Det kommer, de starter tit ud med det dér, det går over. Og så burde jeg måske heller ikke have slæbt hr. kreativ med hjem, hvilket var TOTALT platonisk udover det! Jeg kan ikke overskue at fortælle om hr. kreativ lige nu, han var noget af en oplevelse. IHS havde andre han skulle bonde med i byen, så jeg blev introduceret for den kreative dér, som jeg så ubevidst besluttede mig for at hænge ud med til vi løb tør for penge, tequilashots, og solen var ved at stå op. Så vi tog hjem til mig og drak min vodka og spiste rejemadder (han skylder mig nogen rejer, ps), så tog han hjem tidligt om morgenen (total platonisk!). El. nej, det var en masse der kunne læses mellem linerne, men det gør jeg bevidst ikke fordi jeg virkelig bare synes at vi skal være venner, han kan lære mig photoshop, jeg kan sy bolsjestribede t-shirts til ham :) Mødet med ham fortjener at blive delt, det sker dog ikke lige nu.

Hvad mere? Jeg har haft en åbenbaring.. Jeg er total bange for at blive forelsket, jeg er det ikke, jeg vil ikke have en kæreste, og jeg har indset det bare bunder i frygt.. Hmm, og mig der troede jeg ikke længere var bange for noget ;) Nå, men det er jeg og jeg ved ikke hvordan jeg fikser det, jeg ved faktisk ikke om jeg vil fikse det, jeg har det fint uden kærester, jeg har Vasya. Nej, helt seriøst, hvis man har en som man elsker voldsomt, som gengælder det og man fortæller hinanden der hver dag, så føler jeg ikke at man (jeg) har behov for mere kærlighed. Ligegyldigt er det jo om der er seksuelle undertoner, det er der forresten ikke, el. altså, nogen gange er der lidt nøgenhed og dans foran webcam. men det er vist bare" kunsterne" (pervs) der popper op i os ;) Det er et meget specielt forhold!

og flere bekendtskaber; Jeg var forelsket i denne her dreng da jeg var 8, og lige flyttet til dk, jeg faldt på min cykel og han sad og underholdt mig mens min totalt afskrabede albue lå i blød. Denne dreng vil gerne se mig igen, og jeg bliver ved med at trække det ud (fordi han er sød og jeg er virkelig bekymret for at han for sød ved mig).. Ham vil jeg også fortælle mere om en anden dag, han kan lide den "underlige" Alice, og ikke facaden, jeg tror at det er det skræmmende element for mig.
Af samme grund vil jeg endnu heller ikke se Captain J, han kender også den "underlige" del af Alice. Han byggede en borg ud af puder til mig i en entre, et sted på Amagerbrogade, da jeg var 17. Vi tilbragte 3-4 døgn i det, og jeg blev så grotesk forelsket. Han udskydes også til jeg føler at jeg bedre kan håndtære (IKKE FÅ) følelserne igen på et senere tidspunkt.

Vil også have introduceret Jer for Mucho Machoer (som er flere mænd, de er bare lidt den samme type), også platoniske relationer.. De fortjener alle egne navne, men er endnu ikke sikker på hvem af dem går fra at være bekendtskaber til venner. Vasya kom på navnet "MuchoMacho". De har nogen overfladiske fællestræk, inderst inde er de MEGET forskellige. Fællestrækkene er; nogen af dem kan lide hurtige biler, nogen kamphunde (jeg personligt er til begge dele). Meget kortklippet hår og så ser de ud som om de kunne løfte en eller to af mig på en gang (jeg er lav, men ikke særlig petite x), ja, jeg søger tydeligvis tryghed i mine platoniske relationer. De griner af mine sokker, synes det er underligt at jeg ikke rigtig har nogen møbler og drikker min te.

Og så glemte jeg fortæller om mit fine, fine møde med hr. firehjulstrækker, igen; kræver for meget tekst og energi, så I må nøjes med min punkt for punkt gennemgang ;) Han er så voksen og kær, det er SÅ sødt!
Udover det har jeg syet en del, rettet Tigerens 25 siders opgave og har haft det ret skægt med Skipper og Kælekæmpen. Han håndtærer sin depression så flot (knock on wood), han er sød, glad og ret fornøjelig at være sammen med, jeg var meget bekymret inden jeg flyttede ind i 5 dage ;) Jeg er glad for at vi kan finde ud af at være glade sammen igen!

Jeg er stadig hos Skipper, jeg regner med at tage hjem i aften, jeg tror ikke at jeg er så træt mere.

Og og og, jeg har set hr. vingummihjerte, han er stadig lige så spiselig, som altid! Would still mountain him like a mountain-goat ;) Havde en meget underlig drøm om ham forleden (jaaaa, det sker stadig i ny og næ), drømte at hans kæreste var MEGET gravid.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar