fredag den 29. juli 2011

fredag den 22. juli 2011

Dagens med cupcakes og bambi

Velkommen til mit lille pastelhelvede ;)




Photobucket



Nej, jeg har stadig ikke fundet ud hvem der har lavet bambi-kæden x)




Photobucket



Top m. cupkace = Firefox, nude-farvet top, støvler, prikkede strømper, fersken-farvede shorts, ringe, armbånd, frakke = HM, cardigan og prikket, brun taske = Nué Notes.



Photobucket



Har hørt på for mange "du har jo ingen bukser på!".. Øhh jo, jeg har! Man kan bare ikke se dem det meste af tiden. Hey, det er sommer! Så må man godt! :)




Photobucket

Photobucket

Photobucket

Så.. jae.. (de forbandede mænd ;)

Okay, det der med ikke at skrive fordi Skipper skulle læse med, det går ikke, Skipper, dont read! Ok, jeg drak min fuld (var SÅ deprimeret) og øhm efter at have slået autopiloten fra ringede jeg så til ham der smed det forbandede ord omkring sig, "kæreste". Jeg husker meget lidt af samtalen, men jeg husker jeg tænkte "han lyder så glad", så øhm jeg addede evt. på fb igen (fordi jeg sletter når nogen pisser mig af, ok!? :). Han bliver vist ikke betragtet som kærestemateriale mere (el. jeg ved fandeme ikke, ved intet når det kommer til ham), han er lidt besværlig og krævende, tror jeg, og det ved jeg ikke om jeg helt kan overskue, jeg tror godt han synes jeg er fin, men han arbejdede ikke voldsomt hårdt, el. jo ok, men ikke lige så meget som jeg vil have det! Ved ikke, han er ret sød, en mucho macho, men en sød en, blaaah. Nå han er vist rejst, tid til ikke at forholde mig til dét. Yay :)

-Det er en øhmm... anden (neej, "virkelig" Alice?). Han er fin, ved ikke, han er sød, han ringer på de rigtige tidspunkter og får min tlf. til at sige "du er sød" på endnu mere rigtige tidspunkter. (Det har været en DUM uge). Og jeg er bare så ødelagt og duer til intet og har slet ikke tid til sådan noget... arghhh!

-Hr. vingummihjerte er tilbage, vi har nu en fælles ven på fb, "fucking fantastisk". Jeg ville ikke indrømme det i en uge, i en uge havde jeg det "HELT fint" med det, og så brød jeg sammen sådan 4 aftener i træk og konkluderede at intet var fint omkring hans tilstedeværelse i min atmosfære. At Alice drikker hjernen ud og til tider ringer til ham er ligemeget (han tager den alligevel ikke), men fælles venner, ligefrem, ja, jeg er i hvert fald ikke glad. Jeg arbejder, jeg flytter, jeg er presset, jeg vil ikke mindes om hvor svag og dum jeg var, hvordan jeg blev set, hvordan jeg blev husket, den del af mig skal ikke huskes. Og jeg vil som sagt ikke mindes om det. Og siden han er verdensmester i antikommunikation (i forhold til mig, that is), er det det eneste han får frem i mig. Skam, skam over hvad andre gjorde ved mig, over hvad jeg gjorde, over at miste fodfæstet så længe.


-Ja, det var herre-fronten. Altså, leger ikke med nogen, og er forvirret :)

søndag den 17. juli 2011

J. Rhode - Mellow bow







Og denne her, den er genial! Ellers er det bare fordi jeg ikke har været i UA i total lang tid, og virkelig savner lounge.. nå potato/tomato, ikk? ;) Se den! Den er FIN!




J. Rhode - Mellow Bow (Vocal Mix) from THUNDERSTORM PICTURES on Vimeo.

Dans folkens! El. noget



(somebody gotta tell me that i'm gonna be alright)

......kjfkjfds%!


Photobucket


God søndag derude, ikk?! :D

lørdag den 16. juli 2011

Shhhhh....



Photobucket


Så! Fra nu af tier jeg komplet stille herinde om mænd. Skipper læser med, og det er ikke særlig sundt for ham.


Shhhhh!

Dagens inspirationsbillede :)

Photobucket


Jeg kalder billedet "survivor" :)


Seneste køb


Photobucket


En lampe, el. ok en stearinlysholder fra Tigeren og den lyserøde neglelak fra FNUG, farven hedder "Short skirt" nr. 2.


tirsdag den 12. juli 2011

F***




Fuck! Jeg fuckede det op, ja undskyld, jeg bander, men det gjorde jeg altså. Inden det startede rigtigt. F***! Han var den første jeg overhovedet overvejede til .. ja, blaaaa! Det var ikke kun mig, el. jo, det var det måske. Nå whatever! På en eller anden måde føler jeg mit lettet. Jeg behøver ikke at tænke el. at føle, jeg skal bare arbejde. Nogen gange er det rart at gemme sig i sit arbejde. Jeg vidste godt det ikke ville gå, jeg saboterede det selv. Det er så dumt! Det hele!


Håber jeres tirsdag er lidt bedre end min! ;)

søndag den 10. juli 2011

Tres cool!



Min veninde har verdens mest kreative stalker, ever! Se de fine ting han sendte forleden :)


Photobucket

Do you want candy?



Dagens inspirationsbillede/seneste køb



Photobucket

mandag den 4. juli 2011

Status

Jeg er tilbage hos designerne og jeg kludrer rundt i mine følelser og total destruktiv. Der er en der mindede mig og ordet "kæreste" og øhmm.. er ret forbandet kær på samme tid, og jeg duer ikke til noget med følelser, i et helt år nu, helt vildt rart at baske med dét under denne lejlighedsjagt (leder stadig efter/ har måske fundet en jeg kan kalde "min" i laaaang tid), altså lejlighed, ikke kæreste, hvis der var tvivl om det.. Og alle de andre der dumper ned i hovedet på mig, men de er lettere end ham den første, dem er jeg ret sikker på at jeg ikke falder for.. Nå ja, vikingen er tilbage, nogen gange. Jeg manglede nogen at holde i hånd en aften, såee, ja, blabla. Hvad mere. Det er dejligt at være tilbage hos designerne! (Måske fordi jeg ikke behøver at forholde mig til andet end tøj og de søde mennesker når jeg er dér).