mandag den 27. september 2010

Natlig status

Alice! Gå væk fra køleskabet! Sluk computeren! Og lad vær med at løbe ud på altanen hver gang du hører en lyd, bare fordi der holder den NICESTE, STØRSTE, hvide, nye firehjulstrækker, også selvom det er den smukkeste bil du har set i evigheder. Du er ligeglad med hvem der kører den, for det er sikkert en mand der matcher bilen, og det har ingen interesse, vel? Nej! (JO).. Gå i seng, kvinde! Undskyld, men tænker jeg måske følger det hvis jeg nu ser det på skrift. Nighty night!

Dagens (27.09.10)

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Det eneste I vist ikke har set ved dagens "dagens" er de nye støvler, do you love them? I DO! :D Var lige hurtig forbi designer forum i søndags (de er Friis & Co), lover nogen bedre bill. i morgen, også af de andre få ting jeg fik købt :) Nå ja, og bukserne, dem købte jeg af Kim Kardashian på ebay, hun sælger altså nogen virkelig fine ting fra sin garderobe, udover at jeg ikke tror hun nogen sinde har brugt dem (de kom med mærkerne på). Tog egentlig "bagfra" billedet for at demostrer snittet til os der er født uden "ekstra" på numsen, men egentlig ikke ville have noget imod det, synes at det er sådan et fint snit ;) Det blev så ikke særlig godt, ellers er det bare mig der står forkert.. Og hvad sker der for et par ekstra cardigans får en til at se tyk ud når man løfter armene, måtte lige hive op i blusen for at tjekke om taljen stadig var der, at det bare var en illusion (dumme, dumme illusion! x)

Har været ude i Skipper Skræks lejlighed, har ikke lavet andet end at spise (OG sendt 14 uopfordrede ansøgninger ud! Buja!), så kunne egentlig meget vel være det ikke var de sweaters dér ;) -Var rigtig fint. Siden jeg lever i selvvalgt cølibat og ikke dyrker mænd mere, er mad nu det helt store (og min vægt snart, haha :)

fredag den 24. september 2010

24.09.10

Åhhh hvor har jeg savnet at blogge! Helt vildt og voldsomt! Jeg er ked af at have forsømt bloggen så længe, but you know... Overskud og alt det der (el. mangel på samme :)
Nå, hvor skal vi starte? I fredags kom Skipper Skræk på besøg, det gik ikke særlig godt, så han tog rimelig hurtig hjem igen, som han sagde "det er for hurtigt allerede at ses nu", han havde nok ret. Lørdagen gik med at være ensom og deprimeret, men så kom forældrene med computeren og det hjalp. Om søndagen kom Tigeren og alt så igen meget lysere ud, hun mindede mig om det hele nok skulle gå. Mandag og tirsdag gik med at skrive ansøgninger og kigge på den søde håndværker. Onsdag tog jeg så til husmodel samtalen hos Soaked in Luxury. Så søde designere og konstruktør, så selvtillidsbustende! Næste gang I køber tøj af det mærke, så kan I gøre det med supergod samvittighed, de er VIRKELIG nogen dejlige mennesker. Udover det var jeg for lille over det hele, "prøv Inwear, de bruger en str. mindre", da jeg så spurgte hvor meget jeg skulle tage på for at være hos Soaked, blev det fejet af bordet med et "ikke tale om, forbliv som du er". Det fik mig til at beslutte at jeg ikke længere vil være husmodel, jeg skal tilbage til den anden side af målebåndet, det er ikke min ting at have mennesker jeg ikke kender så tæt på, el. arbejde med min krop og ikke sindet. Så noget godt kom der vel ud af det :) Torsdag kom Tigeren så igen, vi lavede vores egen Wagamama suppe (se bill. længere nede). Nej ok, først lallede vi rundt hele dagen, og tog os først sammen om aftenen. Helt ligesom tilbage i gymnasietiden, vi er virkelig ikke gode til at være produktive sammen.. I dag har jeg så brugt dagen på at skrive uopfordrede ansøgninger til alle mulige tøjdesignere (er SÅ villig til at hente kaffe og stryge søm på plads), så ansøgninger blev måske en anelse desperate. Giver mig selv til på onsdag, hvis jeg ikke får nogen mails om samtaler, starter jeg som telefoninterviewer sammen med Stjernen (og hiver Tigeren med, penge er penge, ikke?!). Så må jeg finde noget i egen branche undervejs. Kunne også bare starte i aktivering, men får for lidt penge, med min nye husleje og alle mine gamle regninger, så det går ikke! Har søgt et par butikjobs også, men vil ikke de store butikker, vil helst enten børnetøj, el. en fin lille unik butik, igen; indtil jeg finder noget i egen branche. For fanden da, er uddannet både konstruktør og designer, noget må da dukke op!
Savner ikke længere den anden lejlighed, det er rart, er ikke god til at savne, nu vil jeg ordne mine tæer (efterhånden sidste udkald til sandaler, er ikke klar til at give slip, selv om fødderne kunne have det lidt hottere), og skrive flere ansøgninger, hav en dejligste fredag aften derude! :D

Photobucket

Photobucket

I kan lige få min version af opskriften. Til fonden koger man (til 2 pers + lidt rester); 1 gulerod, 1 porre, 1 løg, 3 fed hvidløg, en stk ingefær (en firkant på ca. 3x3x3x3 cm, ja, undskyld vidste ikke hvordan jeg ellers skulle beskrive det x), 2 chilier, 1 hønsekød bullionterning og 1 oksekød bullionterning. Det er bedst at koge kyllingelår, men er som sagt lidt fattig lige pt, el. prøver at spare lidt. Lad det koge i en time og sig det hele fra, tilsæt 1 tsk Wokenshire sauce. Steg kylligen (kan også bruge bøffer, rejer el. hvad man nu er til), kog nudler ved siden af, og server det hele med de friske grønsager (efter egen smag). Jeg, personligt, kan ikke undvære den syletede ingefærd, og selv om den er ikke er lige så god som Wagamamas, virker sushi ingefæren fint..

Nyeste

Photobucket

Photobucket



Photobucket

Se hvad jeg har fået af min mor. Hun er ikke til tykke hæle, det er jeg egentlig heller ikke, men syntes at de var så kære, at jeg ville have dem alligevel! :)

mandag den 20. september 2010

Hmmm, ja, ok

Efter det sidste indlæg røg en af mine faste læsere fra. Jeg skal altså nok blogge mode igen; I promise, har bare mange ting hængende over hovedet (bare småting som at starte mit liv om påny og sådan lidt), og kan ærlig talt ikke overskue særlig meget andet end egne tanker.. Men moden skal nok komme tilbage, når der er plads til den :) (Håber I forstår.)

Status

I dag er konklusionen at jeg er færdig med mænd, i hvert fald i et stykke tid!

Status

Vågner til verdens mest irriterende banke lyd, åbner vinduet og ser verdens sødeste lille håndværker; elsker mit nye liv på Frederiksberg! :D

torsdag den 16. september 2010

16.09.10

Det er gået meget bedre med at være alene i dag, måske fordi jeg ikke har været særlig alene, haha. Nej, passer ikke helt, havde besøg af Stjernen og Skipper Skræk (på forskellige tidspunkter), i korte øjeblikke af gangen, det hjalp Meget på ensomheden. Er begyndt at holde af lejligheden, den er ret hyggelig, hvid og højloftet (lille, but whatever, jeg er jo alene, så det går indtilvidere). Har fået min dag til at gå med at stå for sent op, tage imod håndværker og handle i min "lokale" Netto for første gang (jaaa, spændingen er overvældende ;). Nå ja og så skulle jeg finde mig en paraply, siden Stjernen slog min ihjel på vej ud for at drikke øl i går aftens. Heldigvis bor jeg nu 10 min fra rådhuspladsen, så har nu også fundet min lokale tier. Har en fornemmelse for at det vil styrte ned når jeg skal til jobsamtale i morgen, og jeg kan jo ikke dukke op helt gennemblødt.. Har ansøgt om at blive husmodel (ikke en model-model, men en de tilpasser tøj på), lidt mærkeligt da jeg plejer at stå på den anden side og tilpasse, men hey, pengene skal jo tjenes og jeg ved ikke liiiige om aktivering er mig, men det finder jeg vel ud af når jobcenteret indkalder mig x) Var til en af disse jobsamtaler i mandags, men var for stor om barmen, er bange for at vi er ude i den samme problematik i morgen. Snører mig voldsomt ind, men er bekymret for at det ikke er nok, og jeg stadig er større over barmen end hofterne. For at være husmodel, skal det være den anden vej rundt, helst, tror jeg nok.. I weekenden tror jeg at jeg får besøg af Skipper Skræk, og lørdag el. søndag får jeg fat i min egen computer (tak mormor og morfar), så kan jeg måske blogge med billeder igen (dét har jeg savnet!). Indtilvidere har Stjernen været en skat og lånt mig hendes, da jeg var ved at blive sindssyg af al den stilhed, hun tager den dog tilbage i morgen, så der kommer en lille blog-pause.. Nå ja, ønsk mig held og lykke til i morgen, med den samtale altså, ikke afleveringen af computeren! x)

onsdag den 15. september 2010

15.09.10

Jeg sidder i min nye lejlighed, der er helt stille omkring mig, det er underligt. Jeg har hjemve efter den anden lejlighed. Jeg savner Skipper Skræk og jeg savner lejlighedskiggeren og alle de andre mennesker jeg har været nabo til så længe, jeg savner det hele, håber jeg får det til at vende el. bare snart vænner mig til at være alene. Jeg tror mr. lejlighedskigger prøvede at sige farvel, men jeg er jo mig og blind og uden situationsfornemmelse, så nåede kun at se ham på vej væk (bye bye applepie, tak for kureringen af min ensomhed i vinters og "selskabet", lidt øv det kun var på afstand :)
Savner Skipper Skræk voldsomt, men nu tror jeg at jeg skal stoppe, kan mærke et stort tudeangreb på vej, og dét gider jeg i hver fald ikke alene ;) Sov godt derude!

lørdag den 11. september 2010

Savn

<span class=

Jeg savner Shmit (sikke vi savner i øjeblikket). Han er blevet gift, og blevet til en farmand siden vi sidst sås (vi er på 2 år, wtf?). Han lyder meget faderlig, selv under vores telefonsamtaler. At jeg vist nok evt. næsten er et halvt årti ældre end ham, det er uvæsentligt, åbenbart. Han er det bedste. Nå ja, og så er han exens lillebror. Savner voldsomt!
(På billedet står han foran den første skole jeg gik på, og de matcher! Stadig lidt en modeblog, ikk? ;)

11.09.10

Og så er der dage hvor det virker underligt og svært at flytte fra Skipper Skræk :,( (hvem skal tilberede mad (KØD :) til mig hver dag (I clean, but I dont cook), og vaske mit tøj, og ae mig til jeg falder i søvn, og fortælle mig at det ikke er "mig", men "dem", hver gang?? :,)
På den anden side tror jeg virkelig på, at vi begge ville få det bedste ud af alting, hvis vi får lidt plads omkring os.
Har haft en virkelig god dag. Har flyttet de fleste af mine ting over i lejligheden (Frb. ved søerne, loves it!). Boede det første år af mit liv i DK, i Dalgas Have (de dér hvide, halv-cirkel formede huse). Syntes allerede dengang at det var det mest fantastiske sted, så hvidt, så rent; så yummy. Græd som pisket da mine forældre besluttede sig for at flytte ud på lars*********marker, det gjorde jeg forresten også de 8 år jeg boede der, landet er virkelig ikke noget for mig, endnu, kommer måske med alderen. Elsker naturen, men øhmm, vil helst ikke bo i den (kan det siges sådan?). Jeg vendte dog tilbage og gik på Frederiksberg Gymnasium, lidt sjovt at jeg nu vender tilbage for 3 gang (måske bliver jeg dér, denne gang).
-Har investeret i møbler, el. ok, min mor har investeret i møbler for mig (nice Alice, du er 25, niiiice! Nej..x). Havde altså ingen møbler, ejede intet udover et køleskab og et skostativ, voldsomt meget tøj (hvor kom alt det tøj fra??) og voldsomt mange (meget tunge og store, svære-at-slæbe!) bøger, det gør jeg så nu :D
Min mor var så sød, i anledning af "flyttedag" var hun hoppet et par haremsoveralls, syntes at det var sådan en fin detalje. Burde have taget bill. men var for træt efter alt slæberiet.
Er virkelig glad for at tilbringe tid med hende, er helt vildt ufattelig taknemmelig over al det hun gør for mig, og min far, stedfar og bedsteforældre for den sags skyld. Og er så ked af at jeg ikke vidste fortidens fejltagelser blevet begået ubevist.. Nå ja, man lever, man lærer..
Der sker forresten også nogen andre fine ting, som jeg SÅ gerne vil dele, men er bange for at jinxe (heeeej tvangstanker; længe siden ;), så venter lidt.

-Hav en superfantastisk lørdagaften, søde læsere!

fredag den 10. september 2010

10.09.10

Depositumet er overført, lejekontrakten er underskrevet; yeah, baby yeah! Glæder mig så meget at jeg tager mig selv i at danse små glædesdanse. Bliver så fint, så fint! Nå, mere får I ikke lige nu x)

søndag den 5. september 2010

Produktiv underbevisthed

<span class=

Når jeg sover, handler mine drømme om tryghed og kærlighed, og så er der som regel en mand i billedet. Tak produktive underbevidsthed, for min bevidsthed kan ikke finde frem til den tryghed den forbinder med kærlighed. I nat drømte jeg om exen igen, hele natten, meget detaljeret drøm. Og da jeg vågnede lå der et langt og fint brev fra ham i inboxen. Det gør mig både glad, men også lidt (meget) ked af det, da han har lige så meget brug for at se mig, som jeg har ham, og lige pt. ved jeg ikke hvor en tur til langbortistan skal presses ind. Og han er den stærke af os, så når han har det skidt, burde jeg smide alt og løbe, føler jeg. Han er stadig i et forhold, så vores interesse til hinanden er ikke af den slags. Vi har dog kendt hinanden siden vi blev født, og var vist hinandens første, rigtige kærester i nogen år, så tryghed, dét kan vi finde ud af at give hinanden (nu hvor vi er blevet klogere og ældre ;). Ville give min højere arm for at tøffe rundt Kharkovs gader om natten og lede efter åbne sauna med ham (that's his thing) og natmad (that's mine ;)..
Snart Alice, snart er det hele på plads og du får plads til både kærlighed og tryghed og exen..


<span class=
(ps. det første bill. af mig på bloggen, tænkte jeg havde gemt mig i nok tid. Ikke det bedste; lidt fuld, lidt udkørt, men glad og det er vel det vigtigste :)

lørdag den 4. september 2010

04.09.10

Har svært ved at overskue tanken om at blive boende sammen med Skipper Skræk, indtil jeg flytter. Et godt råd; lad vær med at slå op med folk, inden du har fundet et andet "hjem". Havde ingen anelse om at han ville ændre karakter på den måde. Nå, pyt, han er væk hele weekenden, så kan jeg i det mindste få samlet tankerne. Han oplevede også noget værre noget for nogen måneder siden, lejligheden har svært med at rumme begges frustrationer, el. jeg har vist svært med at rumme begges frustrationer.
- Og det med at flytte og lede efter arbejde på en gang, fra en lejlighed du har svært ved at komme ind og ud af, fordi dumme-malerne stadig gerne vil have fat i dig; ikke særlig let. Det er dog ikke galt det hele, har evt. nogen gode nyheder, men vil helst vente med at fortælle om det, til jeg har underskrevet papirene og er 100% sikker på at jeg rent faktisk har noget at fortælle. Derudover er min mor ekstrem hjælpsom og Stjernen voldsomt støttende, og exen (hr. tankelæser) bliver ved med at skrive og sende skumle ting over fb, hver gang jeg er ved at give op. Har hørt et el. andet sted, at så længe man forbliver positiv, vil andre positive energier/mennesker/ting blive tiltrukket af en.. Dagens mission; forbliv positiv ! :) (God lørdag til jer! :)

torsdag den 2. september 2010

Status; Wauuuw!

Mødte Nicolai Coster Waldau da jeg købte ind i Netto (ok, lyder måske lige henkastet nok). Opdagede først kun et par MEGET pæne arme, da jeg løb ind (havde lidt travlt), tænkte jeg kunne undersøge sagen nærmere i den laaaange kø, op til kassen. Vender mig om og det HOTTE, HOTTE Nicolai! For satan, han er smuk, puhaaa! Har altid syntes at han var lidt hot på skærmen, men i virkeligheden; OH WAUW, han er meget større og smukkere (would mount him like a mountain goat, ja, undskyld, men det ville jeg altså). Kunne derefter hverken formulere en sætning eller gå lige. Han stod og fnes lidt, håber Virkelig ikke det var pga. min vaklende gang og komplet uforstående mumlen til Skipper Skræk (manden har et nyt navn; Skipper Skræk, ps.)
Havde ellers en virkelig dårlig dag, føler lidt at jeg ikke kommer nogen vegne, føler at jeg oplever lidt for meget modgang, på trods af jeg er produktiv lige pt el. prøver på at være det, men mr. hot fik lige reddet humøret..
-Jeg er for 30 gang ked af fraværet på bloggen, jeg ville så gerne dele alle tankerne og alt det der sker, med jer, men har intet overskud, håber at jeg får tid til at blogge en smule i weekenden, måske.
God dag til jer derude! (enjoy x)

Photobucket