søndag den 29. august 2010

lørdag den 28. august 2010

Søger bolig :)

Har jo en blog, så hvorfor ikke også prøve her?! ;)

Ung kvinde søger bolig. Har ikke dyr. Søger enten værelse el. en lille lejlighed, men er åben for forslag. Det haster en smule (en del) med boligjagten. Jeg er uddannet beklædningdesigner. Er villig til at betale op til 4500-4800 excl. forbrug.

Beautiful Monster

tirsdag den 24. august 2010

Seneste køb

Okay, sidste indlæg, og så søger jeg altså igen, promise ;)
Som i ved må jeg ikke bruge penge, overhovedet helst! Men man er jo en pige, og man ser neglelakker til 25,- pr stk, og så kender i resten af historien x)
Først tænkte jeg "billigt!", men når man kigger på flaskens størrelse er det vel samme prisklasse som andre lakker (de knap så dyre, that is). Det samme konkluderede jeg om makeupfjerneren, kostede kun en tyver i Føtex, pakken er tilgengæld halvt så stor som fx. Niveas el. Body Shops. Så er de altså også økologiske og lavet af bambus. Jeg, personligt, fortrækker de andre, disse smører mere sminken rundt i ansigtet, end at fjerne den helt, kræver i hvert fald lidt anstrengelse :) Og så har de en virkelig speciel "duft".. Men de er som sagt økologiske, så noget godt er der ved dem.
Farverne på neglelakkerne hedder 036 (den røde) og 195 (den lyseblå).

Photobucket

Photobucket

Victoria Secrets fashionshow 2009

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Og apropos ting man bliver glad af; sad forleden aften og zappede, kom forbi zulu der viste showet fra 2009. Havde ikke set det før. Hold da op nogen farver. NØJ hvor var det hele fedt sat op, kulisserne, tøjet, tilbehøret, det hele var så lækkert, blev noget så glad af det visuelle indtryk. Dejligt med alle de smukke farver, og modellerne er altså heller ikke værst, ret veltrænnede i forhold til de "alm. tynde" fashion-modeller, we like..
Hvis i får muligheden, så se det, billedene er desværre lidt flade i forhold til hvis man ser hele showet..
Nå, tilbage til de ansøgninger ;)
Hav en dejlig tirsdag derude!

Dagens inspirationsbillede

Photobucket

Sidder lige midt i min jobsøgning og faldt over dette fantastiske billede, tænkte at det er så fint, så fint at jeg lige måtte dele :)
Billedet er fra baumundpferdgarten.dk.

fredag den 20. august 2010

20.08.10

Jeg så min mor, det var ret fantastisk, hun er ret fantastisk, ved ikke hvordan jeg kunne glemme det i al den tid. Vil helst ikke udpensle hvad der gik galt, vil bare bevare fokussen på at hun er der for mig nu og har tilgivet mig mine psykotiske "ways". Vi endte med at løbe rundt med bare fødder i megaregnvejret (til kæmpe morskab for div. håndværkere) fordi jeg er idiot til at finde parkeringspladser og undgå vandpytter, thank god for Stick & Sushis udendørs terasser med tag (sushi virker ikke på mig uden at jeg må ryge ;).
Derefter måtte jeg sluge stoltheden i mig og finde mig i bankdamens dømmende blik, da jeg hev mine regninger op og mor hev sit dankort op, (så fik man rigtig lov til at føle sig som barnet igen ;).
Nå ja til sidst, men ikke mindst blev jeg officielt meldt "ledig". Har faktisk fået mit første afslag allerede, men siden det var et ubetalt job, går det nok, trøster jeg mig selv med ;)
-Håber i alle har en fantastisk fredag nat derude!

Dagens

Photobucket


Photobucket


Tunikaen er eget design, shortsene var engang et par Miss Sixty jeans, resten er I bekendt med ;)

tirsdag den 17. august 2010

Status

Skal se min mor for første gang i 2 år, er meget overvældet..

tirsdag den 10. august 2010

10.08.10

Ok, hvad kan jeg sige? Jobsøgningen går ad helvedes til, boligsøgning går ad helvedes til, økonomien er helt... åh det er slet ikke værd at nævne x) Det går kort sagt ikke særlig fucking fantastisk, men jeg tænker; så længe man ikke giver op, vender det vel (kom nu, please??!). Der må være et skab jeg kan leje og bo i, og en designer jeg kan hente kaffe til ;D (et el. andet sted? KOM NU; PLEASE?).
Hvad mere? Sociale liv; ikke eksisterende pga. stress over alt andet. Må have fat i Stjernen..
Lejlighedskigger; jeg har slået op, el. ok jeg kom evt. måske til at råbe en bitte smule af hans stalkende (sjuskede!!) kæreste, og måske lidt af ham. Blev træt af af overvågningen og klar over at han aldrig ville komme tættere på, og det dér afstands noget, det holdt åbenbart op med at være sjovt for mig, efter lidt under 1 år (og nu har jeg ekstrem dårlig samvittighed, ville ikke have råbt af ham, men det var altså blevet noget underligt noget)..
Apropos selvvalgte skaldede mænd, mødte en lidt kær en af slagsen, sidst Stjernen og jeg var ude og "eksperimentere" (vi kalder steder vi ikke vil kendes ved el. indrømme at vi har været "sociale eksperimenter", den kreative Stjernes ide). Han havde nogen fine tatoveringer, de var meget detaljerede, synes som regel tatoveringer er lidt brutale på den type, men hans var fine. Og MEGET fin hud (så fin jeg panikkede over om jeg nu havde husket at tage pudder på), og meget velformede øjenbryn (som han IKKE voksede... jeg spurgte). Og hvidt tøj, bliver altid imponeret over mennesker i hvidt da jeg selv er noget af en grisebasse. Jeg besluttede mig åbenbart for at vi skulle være venner.. Så vi gik og snakkede og gik og snakkede og gik og snakkede, kan ikke huske om hvad, men følte mig noget så tryg (midt på gaden om natten i short-shorts, freak!)... En smule mærkeligt da jeg ikke har gjort det dér i nogen år, plejer at holde mig til dem jeg er i byen med fordi manden og jeg var sammen herhjemme. Så gik i en bue rundt om mænd når jeg var ude, har ingen anelse om hvorfor. Har ellers lidt storhedsvanvid når det kommer til mænd (generelt, ikke kun som kærester og lign.), så det er vel meget naturligt jeg vender tilbage til mine oprindelige mønstre.
Han bor vist lige i nærheden af mig, men han ved også at jeg stadig bor sammen med manden, så han kommer nok ikke forbi, medmindre han var gentlemanish og tøffede rundt med mig fordi han virkelig bare ville være min ven. Og så fuld som jeg var (forbandede vodkashots!), tror jeg at jeg gav ham et forkert nr.. (flot frøken, endelig en der gider at vade byen rundt til en lukket 7/11 efter din passion-is kl. bæ (har opdaget den der sorbet fra B&J) og du giver ham et forkert nr.), nå ja, tiden vil vise, hyggeligt var det i hvert fald, og lidt deja-vu"ish"... -Ja, det var vist det, ikke flere opdateringer der er værd at dele, tror jeg :)
Sov dejligt, søde læsere (og hej og velkommen til de nye læsere, jeg er SÅ glad for at I vil følge med :)

Salgsblog (pigen med krøllerne vil af med...)

Kan godt være at hun er rejst, men tøjet der blev hjemme, leder stadig efter kroppe at beklæde ;)

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Old Navy, god men brugt. Str XL (men alle størrelser fra small til xl kan passe den, ville jeg mene :)

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Billabong, aldrig brugt. Str xs-small.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Mossimo Giannulli, brugt få gange, næsten som ny, onesize, alle fra en small til en large ville kunne passe den, så den hænger løst.

Har ikke været så grundig med infoen denne gang, sig endelig til hvis nogen af tingene har fanget interessen, så får I alle de resterende detaljer og bill., her el. over mail :)

SOS

Er der nogen der ved hvem der har lavet den sang der spilles under Nelly reklamen, med alle de kønne mennesker der hopper og kysser? Vil være yderst taknemlig hvis nogen kan hjælpe :)
(Og undskylder stilheden, er ret stresset og underskudsagtig disse dage :,)

torsdag den 5. august 2010

Dagens

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Kjole; Maille Demoiselle. Sjal; Zara. Tasken er den samme som i går og perlerne har jeg selv sammensat. Gladiatorsandaler; Topshop.
(Ps. Det er mandens fødselsdag i dag :)

onsdag den 4. august 2010

Moodboarding

Photobucket

Photobucket

(manden grinte længe af den på bill. 2 i højre hørne.. -Hvad? Selvfølgelig kan jeg rumme alt og alle (med tiden, håber vi ;) )

Dagens

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Briller; D&G. Sweater; ukendt (en af de seneste køb). Jeans; Replay. Sko; Nine West, tasken er fra Thailand og Bambien er I bekendt med ;) Sjalet er Stjernens, el. et hun har lånt. -Stjerne; jeg havde den kun på i 20 min. jeg lover at jeg ikke går med den ellers og passer på den til du får den igen! :) (Stjernen læser med :)

Og mit hår! Har slet ikke opdateret jer omkring mit hår! Fik det farvet igen sidste uge, og nogen steder er det HELT platinblondt, det har jeg ikke prøvet før.. Eller vænnet mig til endnu, for den sags skyld.. Nå anyways, det kan overhoved ikke ses for blitzen, det er kun de mørkeblonde (who are we kidding; kommunefarvede ;) rødder der ses. Nej, jeg farver aldrig rødderne, og aldrig håret i den samme gennemgående farve (kan ikke "commite" til én farve) . Havde en dum oplevelse som hel ung med en affarvning, hvorefter jeg kunne trække små totter af mit hår ud, så det gør vi aldrig mere.. Kigger på Carries evig-mørke rødder og tænker "så er det også ok, siden jeg også har krøller" ;)

Mickey'n er mandens, synes den passede så fint ind, og det sidste bill. var en minioase vi snublede over på vej efter mango-juice (jeg prøver at droppe kaffen x)

Status

Jeg dropper at tage til langbortistan. Jeg skal vente til d. 15 før vi overhoved får aftalt hvornår jeg skal derned (ja, far, jeg har fattet du er en meget travl mand!). Hvilket betyder jeg ikke kan melde mig som arbejdsløs og begynde at søge arbejde officielt. Ingen arbejde = ingen udsigt til lejlighed. Og jeg gider ikke vente mere, og jeg gider ikke rejse når jeg ikke ved hvad der er at vende tilbage til, så konklusion; først styr på tilværelsen, derefter ned til far og mine fantastiske venner (som jeg overhoved ikke tør at fortælle, at vi atter en gang har udskudt min ankomst, men de er fulde af kærlighed og sympati, så de burde forstå). -Ja, det føles rigtigt...

tirsdag den 3. august 2010

Hvis jeg nu var vildt rig..















































..ville jeg købe disse sæt!

(Gucci, Versace, Michael Kors, Yves Saint Laurent), billederne er fra style.com

03.08.10 (fodboldbøllen)

Min 14-årige lillebror ringede og vejledte mig i mit kærlighedsliv, og livet generelt. Ikke nogen af de voksne, nej teenageren. Hurra for fodboldbøllen og hans forsøg på at redde de sørgelige stumper vi nu referer til som "mit liv". Knap så meget hurra for at vi langt om længe blev facebookvenner, og jeg nu er vidne til en hob af Meget unge, men Meget udfordrende piger der bombarderer ham derinde og tagger ham på kyssebilleder (han er 14, are you kidding me?).
Ellers god tirsdag til jer derude! :)

mandag den 2. august 2010

Status

Sådan noget separation/slå op noget, det er ikke sjovt! Det er faktisk ret fucking deprimerende..

Bestillingsarbejde

Photobucket

Photobucket

Tror det er min sidste poncho i laaaang tid (ja, suprise x). Fandt ud af jeg ikke er helt vild med bestillingsarbejde når jeg ikke bestemmer materialerne ;)
(og jeps, det er en lille kridtplet foran; har hele tiden sagt jeg egner mig meget bedre som designer end syerske x)

Seneste køb

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Den første er eget design (burde nok have strøget den først, og klippet tråden x), jumpsuiten er fra Snob, resten er ukendt.

søndag den 1. august 2010

Hjerte

(fordi mit eget gør lidt ondt, el. øhmm.. noget)

<3Fashion Trends & Styles - Polyvore


Lidt forelsket er man vel

Photobucket

Photobucket
Joie Cece Castaway Print Crinkle Chiffon Dress (270 pund) asos.com

Er så vild med denne, har dog overhovedet ikke råd til den (har overhoved ikke råd til noget før jeg sidder i egen lejlighed, og det tager vist lidt tid x), men hvis jeg havde... åh, vi ville blive så lykkelige sammen! Så en lækker, boheme kjole på miss Lohan i Georgia Rules, som jeg ikke kan få ud af hovedet før jeg får fat på en der minder tilpas meget om den...
Apropos penge og shopping, jeg har stadigvæk ikke delt mine seneste køb med jer (dårlige, dårlige blogger!). Må se om det ikke kan gøres i den nærmeste fremtid :)

Dagens inspirationbillede

Photobucket
Brigitte Bardot

Jeg kunne virkelig godt...

Photobucket


Photobucket

Vågnede med en kæmpe trang til donuts, kunne virkelig godt!